نی‌ نی سایت

شیرینی پزی خانگی: چکیده تجربیات نی نی سایتی ها!




شیرینی پزی خانگی: چکیده تجربیات نی نی سایتی ها!

شیرینی پزی در خانه، لذتی وصف ناشدنی دارد! بوی خوش کیک و کلوچه، خانه را پر از حس خوب می کند. اما گاهی اوقات، نتیجه کار آن چیزی که انتظارش را داشتیم از آب در نمی آید. در این پست، خلاصه ای از تجربیات نی نی سایتی ها در زمینه شیرینی پزی خانگی را جمع آوری کرده ایم تا شما هم از اشتباهات رایج دوری کنید و شیرینی های خوشمزه تری بپزید!

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

این نکات برگرفته از بحث و تبادل نظر کاربران نی نی سایت در طی سال هاست و می‌تواند راهنمای خوبی برای شروع یا بهبود مهارت های شیرینی پزی شما باشد:

  • ✔️

    اندازه گیری دقیق مواد اولیه:

    مهمترین نکته! از پیمانه های استاندارد و ترازوی آشپزخانه استفاده کنید.
  • ✔️

    بهره‌گیری از مواد اولیه با کیفیت:

    آرد کهنه یا تخم مرغ بی کیفیت، نتیجه کار را خراب می کند.
  • ✔️

    توجه به دمای فر:

    دمای فر را با دماسنج کنترل کنید. فرها متفاوت هستند!
  • ✔️

    هم دمای کردن مواد:

    کره و تخم مرغ را قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا هم دما شوند.
  • ✔️

    ورز دادن خمیر:

    ورز دادن مناسب، بافت خمیر را تعیین می کند. کم یا زیاد ورز دادن، باعث خرابی شیرینی می شود.
  • ✔️

    بهره‌گیری از کاغذ روغنی:

    برای جلوگیری از چسبیدن شیرینی به سینی فر، حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • ✔️

    خاموش کردن فر:

    بعد از اتمام پخت، فر را خاموش کرده و بگذارید شیرینی کمی در فر خنک شود.
  • ✔️

    خمیر مایه فوری:

    اگر از خمیر مایه فوری استفاده می کنید، نیازی به عمل آوردن جداگانه نیست.
  • ✔️

    بهره‌گیری از بکینگ پودر:

    بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید تا به طور یکنواخت در خمیر پخش شود.
  • ✔️

    بهره‌گیری از قالب مناسب:

    قالب مناسب، شکل و ظاهر شیرینی را زیباتر می کند.
  • ✔️

    بهره‌گیری از اسانس:

    استفاده بیش از حد از اسانس، طعم شیرینی را تلخ می کند.
  • ✔️

    استراحت دادن به خمیر:

    استراحت دادن به خمیر، بافت آن را بهتر می کند.
  • ✔️

    سوراخ کردن کیک با خلال دندان:

    برای اطمینان از پخت کامل کیک، با خلال دندان تست کنید.
  • ✔️

    خنک شدن قبل از برش:

    قبل از برش زدن کیک یا شیرینی، اجازه دهید کاملا خنک شود.
  • ✔️

    تزئین:

    تزئین شیرینی، آن را جذاب تر می کند. از خلاقیت خود استفاده کنید!
  • ✔️

    نگهداری صحیح:

    شیرینی ها را در ظرف دربسته و در جای خنک نگهداری کنید.

منتظر نظرات و تجربیات شما در زمینه شیرینی پزی خانگی هستیم!

شیرینی پزی، هنری شیرین است!





شیرینی‌پزی خانگی: گلچینی از تجربیات نی نی سایت


شیرینی‌پزی خانگی: گلچینی از تجربیات نی نی سایت

1. راز پف کردن کیک اسفنجی: سفیده تخم مرغ را درست بزنید!

خیلی از مامان‌ها تو نی نی سایت گفتن که راز یه کیک اسفنجی عالی، خوب هم زدن سفیده تخم مرغه. میگن باید اونقدر بزنید تا کاملا فرم بگیره و وقتی ظرف رو برعکس می‌کنید نریزه. یه نکته دیگه هم اضافه کردن اینه که سفیده تخم مرغ باید کاملا سرد باشه. اینجوری بهتر پف می‌کنه. آروم آروم سفیده رو به مخلوط زرده اضافه کنید و با یه لیسک به صورت دورانی مخلوط کنین تا پفش نخوابه. بعضی ها هم گفتن یه قاشق آبلیمو به سفیده اضافه کنین تا بهتر فرم بگیره. دمای فر رو هم حتما تنظیم کنید. فر خیلی داغ باعث میشه کیک زود بسوزه و خام بمونه. یه تجربه جالب هم داشتن که بهره‌گیری از بیکینگ پودر مرغوب خیلی مهمه!در فر رو هم اصلا باز نکنید تا پف کیک نخوابه.

2. بافت نرم شیرینی نخودچی: روغن جامد فراموش نشود!

برای اینکه شیرینی نخودچی نرم و لطیفی داشته باشین، از روغن جامد استفاده کنید. البته بعضی‌ها میگن روغن صاف قنادی هم خوبه. آرد نخودچی رو هم حتما الک کنید تا گلوله نداشته باشه. میزان روغن خیلی مهمه. اگه روغن کم باشه، شیرینی خشک میشه و اگه زیاد باشه، وا میره. وقتی دارین مواد رو مخلوط می‌کنید، زیاد ورز ندین چون شیرینی سفت میشه. بعد از پخت هم بذارین شیرینی کاملا خنک بشه بعد از سینی جدا کنید. یه نکته دیگه هم اینه که شیرینی نخودچی نیاز به استراحت دادن خمیر داره. بذارین خمیر چند ساعت تو یخچال بمونه. خیلی مراقب باشین شیرینی ها نسوزن، چون خیلی زود می سوزن.

3. جلوگیری از ترک خوردن روی شیرینی: زرده تخم مرغ رمز کار است!

برای اینکه روی شیرینی‌هاتون ترک نخوره، از زرده تخم مرغ بیشتری استفاده کنید. یه کوچولو روغن مایع هم به خمیر اضافه کنید. فر رو از قبل گرم کنید و شیرینی‌ها رو با حرارت ملایم بپزید. بعضی ها میگن قبل از پخت، روی شیرینی‌ها رو با یه برس زرده تخم مرغ بمالید. یه نکته دیگه هم اینه که خمیر رو زیاد ورز ندین. سعی کنین از آرد خیلی قوی استفاده نکنین. سینی فر رو هم چرب نکنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنین.

4. پخت یکنواخت کلوچه: دمای فر را جدی بگیرید!

برای اینکه کلوچه‌هاتون یکنواخت بپزه، دمای فر رو دقیق تنظیم کنید. معمولا دمای 180 درجه سانتیگراد مناسبه. سینی فر رو وسط فر بذارید تا حرارت به طور مساوی به همه کلوچه‌ها برسه. اگه فرتون خیلی داغه، یه کاسه آب داخل فر بذارید. بعضی ها هم میگن وسط پخت، جای سینی رو عوض کنین. اندازه کلوچه ها رو یکسان در نظر بگیرین. از قنادی هایی استفاده کنید که حرارت رو یکنواخت پخش کنن. اگر هم از فر برقی استفاده می کنید، حتما المنت بالا و پایین رو باهم روشن کنید.

5. حلوا مجلسی: تفت دادن آرد حوصله می خواهد!

برای یه حلوای مجلسی خوشرنگ و خوش‌طعم، آرد رو با حوصله و با حرارت ملایم تفت بدین تا رنگش کاراملی بشه. مدام آرد رو هم بزنید تا نسوزه و گلوله نشه. بعد از اینکه آرد به رنگ دلخواه رسید، روغن و کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شربت حلوا رو هم جداگانه آماده کنید و بعد به آرد اضافه کنید. وقتی شربت رو اضافه می‌کنید، مدام هم بزنید تا حلوا یکدست بشه. برای خوش عطر شدن حلوا، از گلاب و زعفران استفاده کنید. میزان شکر در شربت رو هم حتما تست کنید.

6. تهیه خامه قنادی خانگی: صبور باشید!

برای تهیه خامه قنادی خونگی، از خامه صبحانه پرچرب استفاده کنید. خامه رو تو یه ظرف فلزی بریزید و بذارید تو فریزر تا یخ بزنه، اما خیلی سفت نشه. بعد خامه رو از فریزر دربیارید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره. اگه خامه خیلی شل بود، دوباره بذارید تو فریزر تا کمی سفت بشه و دوباره بزنید. اضافه کردن پودر قند به خامه، باعث میشه زودتر فرم بگیره. ظرف و پره های همزن هم باید کاملا سرد باشه. مراقب باشین خامه رو زیاد از حد نزنید چون کره میشه.

7. راز خوشمزه شدن کیک شکلاتی: پودر کاکائو مرغوب مهم است!

برای داشتن یه کیک شکلاتی خوشمزه، از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید. پودر کاکائو هرچی تیره‌تر باشه، کیک خوش‌طعم‌تر میشه. به جای آب، از قهوه دم کرده تو کیک استفاده کنید. اضافه کردن یه قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک به کیک، طعمش رو فوق العاده می‌کنه. بعضی ها میگن یه کم دارچین هم به کیک اضافه کنین. حتما پودر کاکائو رو الک کنید. از شکلات تخته ای هم می تونید توی کیک استفاده کنید. برای تزئین، از گاناش شکلاتی استفاده کنید.

8. شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه: نکات کلیدی

برای شیرینی کشمشی نرم، از روغن مایع استفاده کنید. کشمش‌ها رو قبل از اضافه کردن به خمیر، کمی خیس کنید و بعد خشک کنید. خمیر رو زیاد ورز ندین. شیرینی‌ها رو با حرارت ملایم بپزید. بعد از پخت، بذارین شیرینی‌ها کاملا خنک بشن بعد از سینی جدا کنید. میزان شکر رو هم حتما تست کنید. اضافه کردن وانیل به شیرینی باعث خوش عطر شدنش میشه.

9. تارت میوه ای: خمیر ترد و خوشمزه

برای خمیر تارت ترد، از کره سرد استفاده کنید. آب سرد هم برای تهیه خمیر ضروریه. خمیر رو زیاد ورز ندین. بعد از تهیه خمیر، بذارین تو یخچال استراحت کنه. قبل از پخت، خمیر رو با چنگال سوراخ کنید تا پف نکنه. از میوه های تازه و خوشرنگ برای تزیین تارت استفاده کنید. می تونید از کرم پاتیسیر برای پر کردن تارت استفاده کنید.

10. رولت خامه ای: جلوگیری از ترک خوردن

برای اینکه رولت خامه ای ترک نخوره، تخم مرغ‌ها رو خوب بزنید تا کرم رنگ بشه. بعد از پخت، رولت رو همونطور داغ لوله کنید و بذارید خنک بشه. بعد از خنک شدن، رولت رو باز کنید و خامه بزنید و دوباره لوله کنید. بهتره از کاغذ روغنی برای پخت رولت استفاده کنید. فر رو از قبل گرم کنید. میزان پودر قند رو هم حتما تست کنید. می تونید از پودر کاکائو برای تزیین رولت استفاده کنید.

11. تهیه مربا خانگی: نکاتی برای جلوگیری از کپک زدن

برای جلوگیری از کپک زدن مربا، از میوه های سالم و بدون لک استفاده کنید. شیشه مربا رو قبل از استفاده، استریل کنید. مربا رو تا وقتی داغه، داخل شیشه بریزید. در شیشه رو محکم ببندید. مقداری آبلیمو به مربا اضافه کنید. میزان شکر رو هم حتما تست کنید. مربا رو در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

12. فوت و فن پخت پیتزا خانگی: خمیر خوب راز کار است

برای یه پیتزای خونگی خوشمزه، خمیر پیتزا رو با آرد قوی درست کنید. خمیر رو خوب ورز بدین و بذارین استراحت کنه. از سس پیتزای خونگی استفاده کنید. مواد پیتزا رو با سلیقه روی خمیر بچینید. از پنیر پیتزای با کیفیت استفاده کنید. پیتزا رو در فر از قبل گرم شده بپزید. مراقب باشین پیتزا نسوزه.

13. دسر پان اسپانیا: یک دسر خوشمزه و مجلسی

برای دسر پان اسپانیا، از بیسکوییت پتی بور استفاده کنید. کرم دسر رو با نشاسته و آرد درست کنید. لایه لایه بیسکوییت و کرم رو روی هم بچینید. دسر رو برای چند ساعت تو یخچال بذارید تا خنک بشه. برای تزیین، از پودر کاکائو و شکلات چیپسی استفاده کنید. مراقب باشین دسر خیلی شیرین نشه. می تونید از میوه های مختلف هم توی دسر استفاده کنید.

14. نکات مهم در تهیه فرنی: جلوگیری از گلوله شدن

برای جلوگیری از گلوله شدن فرنی، آرد برنج رو با شیر سرد مخلوط کنید. مخلوط رو روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید. بعد از غلیظ شدن فرنی، گلاب و شکر رو اضافه کنید. فرنی رو در ظرف سرو بریزید و با دارچین تزیین کنید. می تونید از زعفران هم توی فرنی استفاده کنید. مراقب باشین فرنی ته نگیره. میزان شیرینی فرنی رو هم حتما تست کنید.

15. باقلوا خانگی: رمزهای یک باقلوای خوش طعم

برای باقلوای خانگی، از خمیر یوفکا استفاده کنید. بین لایه های خمیر، کره ذوب شده بمالید. از مغز پسته و بادام آسیاب شده برای داخل باقلوا استفاده کنید. شربت باقلوا رو با شکر، آب، گلاب و زعفران درست کنید. باقلوا رو بعد از پخت، داخل شربت ولرم بندازید. باقلوا رو بعد از خنک شدن سرو کنید. مراقب باشین باقلوا نسوزه.

16. دستور پخت کباب تابه ای خوشمزه: فوت و فن ها

برای کباب تابه ای، از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنید. گوشت رو با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. مواد رو خوب ورز بدین و داخل تابه پهن کنید. کباب رو روی حرارت ملایم بپزید. وقتی یه طرف کباب سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. می تونید از گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم برای تزیین کباب استفاده کنید. کباب تابه ای رو با برنج یا نان سرو کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا